Mellanmål

Känner mig som ett litet barn när jag kommer hem från skolan och äter mellanmål! Haha MUMMA!
Jag var var verkligen inte alls förtjust i kvarg förut. Hade jättesvårt för konsistensen och smaken och allt sånt. Men nu har jag vant mig och har verkligen börjat gilla det fantastiskt mycket! Vissa av dom är ju som att äta glass typ, haha! Dom säljs billigt ganska ofta tycker jag och då brukar jag passa på att köpa några goda så jag kan ha som mellanmål lite då och då ;)
 
Mina favoriter just nu är nötchokladen, hasselnöten och citron/lime! SÅ GODA! 

Vi saknar vårt hem på Lidingö

Ibland saknar jag verkligen att på i villan på Lidingö. Det var verkligen toppen och Mio trivdes så himla bra där. Han trivs här också men det är inte alls lika bra utomhusmiljö här tyvärr :/

Ölstund


Jag är fascinerad av hur bra jag mår med tanke på att jag faktiskt var ute TVÅ dagar i helgen. I fredags var jag och spelade biljard och pingis på Rocks och avslutade med lite livemusik på Copperfield (tror jag det hette). Var där till stängning och tog sen taxi hem, hehe.
 
I lördags var jag hemma hos Sabina som firade sin födelsedag. Hon gjorde två fantastiska tårtor och bjöd på bål. Vi förade där ganska länge innan vi tog taxi och bil in till stureplan för att gå på Pure. Jag var hyffsat nykter och mötte Daniel vid 3, åt en korv och så åkte vi taxi hem igen, haha! Mycket taxi.
 
Sen söndagen blev det lite bakismat och tvättande. KUL