Framtiden för Chojke

 
De senaste dagarna har jag gått och varit lite nere p.g.a min fina medryttarhäst Chojke ska flytta till sin nya fodärvärd och jag visste inte riktigt hur det skulle bli för mig då.
Jag visste inte om det var tillräckligt nära för mig att fortfarande rida och om jag en skulle få fortsätta rida. Jag visste heller inte vem som skulle ta honom och om jag ens skulle orka med den nya personen om jag skulle fortsätta efter flytt.
 
Nu har jag hälsat på hos den nya "ägaren" och varit och kollat in hennes stall och hästar. Det är helt fantastiskt när man kommer till ett stall och bara känner "det här är helt perfekt för 'min' häst!" 
Vi tyckte att hennes stall och hennes hästtänk var helt perfekt. Hon är klok och tänker mycket som vi har gjort vilket kommer passa Chojka riktigt bra! Idag var honom och provred och jag trodde aldrig att jag skulle få kännslan av att längta tills att han ska flytta. Det känns fantastiskt bra och det ÄR precis så som han kommer vilja ha det!
        
Som jag sa till Chojkes nuvarande ägare "Det är nästan som om dom har gått och väntat på varandra!" 

Så med ett lätt och öppet hjärta, med förväntan och lite längtan så lämnas Chojke över till sitt nya hem på söndag morgon!

Jag kommer kunna fortsätta rida ca 1gång/veckan om jag vill och det känns riktigt härligt! Han ska få hålla på med de grenar han vill (vilket inte är dressyr som jag har ridit för det mesta den senaste tiden haha!). Chojke kommer trivas som fisken i vatten! Jag är så lycklig!